LEHDISSÄ:

Maku, 1/2015

"Kirjan ulkoasu on raikkaan vaalea ja harmoninen. Eteeriset kuvat houkuttelevat kokeilemaan reseptejä, joita löytyykin laidasta laitaan: suklaita, makeisia, kakkuja, leivonnaisia, jäätelöitä, hilloja... Monissa ohjeissa raaka-aineita käytetään oivaltavasti uudella tavalla ja reseptien kuvausteksteissä kannustetaan soveltamiseen."

Keittokirjat, Maku-lehti

Kauneus & Terveys, 16/2014

"Herkkuja, ei vatsakipua. Jos kaihdat valkoista sokeria ja vehnää mutta haluat nauttia makeista, tartu Virpi Mikkosen kirjaan. Sen gluteenittomilla ja maidottomilla ohjeilla voi välttää turhat vatsannipistykset. Ihanat makeis- ja kakkuohjeet ehtii valmistaa vielä lahjoiksikin. Hyv raaka-aine- ja verkkokauppaluettelo selventää, millä tuotteilla terveelliset leivonnaiset saa onnistumaan. Maukkaat kuvat saavat veden kielelle. PA"

4 x Ruokakirjat , Kauneus & Terveys

Olivia, Tammikuu/2014

"Miltä maistuu gluteeniton ja sokeriton jäätelö ja suklainen kookoskermakakku? Taivaallisilta, koska ovat reseptitaiteilija Virpi Mikkosen herkkuja. Aloitan iiseistä pitsikekseistä ja siirryn sitten vaativampaan persikkakardemummajäätelöön." Emilia Laitanen

Ihan parasta , Olivia

Elle, Joulukuu /2014 

"Otetaan kilo sokeria... tai sitten ei. Toimittaja Virpi Mikkosen keittokirjassa tehdään paheista hyveitä: terveysherkut syntyvät ilman sokeria ja vehnäjauhoja. Mukana on paljon raakaruokaa, vaikkei uuni täysin pannassa olekaan. Plussaa: Söpö kirja, jonka kekseliäitä reseptejä tekee heti mieli päästä kokeilemaan. Myös lahjakirja-ainesta! Kätevä raaka-ainesanasto.(...)"

Joulukuun menot, Elle

Koti ja Keittiö, Joulukuu/2014

Kiitos hyvää -kirja tarjoaa terveellisiä vaihtoehtoja makeille jouluherkuille ja -suklaille. Leivonnaiset makeiset ja jäätelöt on valmistettu ilman valkoista sokeria ja gluteenia. (...) Kuvat ovat niin kauniita, että niitä syö silmillään."

Keittiöideat, Koti ja Keittiö

Trendi, Joulukuu/2014

"Parempi joulukattaus - Kun kliseet puuduttavat, on aika päivittää perinteet: Tänä jouluna herkutellaan ilman vatsanpuruja. Kiitos hyvää -herkkukirjassa (Otava) on yli 70 sokeritonta ja gluteenitonta herkkureseptiä."

Parempi joulukattaus, Trendi

Voi hyvin, 10/2014

Artikkeli: Karkit vaihtuivat kakkuihin , Voi Hyvin