Kiitos hyvää Pikaruokaa - Pian kaupoissa!

Kiitos hyvää -saaga saa jatkoa! Huippusuosittu Kiitos hyvää - herkkuja ilman sokeria ja gluteenia -kirja saa sisaren pian ilmestyvästä Kiitos hyvää Pikaruokaa -kirjasta.

Uuden kirjan vauhdikkaaseen arkeen sopivat pikaruoat valmistuvat Virpi Mikkosen tapaan ilman gluteenia ja valkoista sokeria. Kaikki ohjeet sopivat kasvisruokavalioon ja useat niistä myös vegaaneille. 

Aloita aamusi helpoilla pannareilla, haukkaa lounaaksi hyvishampparia ja nauti illalla vaikkapa viljatonta avokadopastaa tai bataattipizaa. Kiitos hyvää Pikaruokaa -kirjassa on paljon alle vartissa valmistuvia ruokia ja vain muutaman raaka-aineen reseptejä. Lasten suosikkien tekemiseen myös lapset itse osallistuvat mielellään. Kirjan yli 80 ohjeen joukossa on nopeiden ruokien ja välipalojen lisäksi mukana useita helposti syntyviä makeita herkkuja. Kolmen raaka-aineen suklaakakkua ei malta olla kokeilematta!

Kirja kaupoissa joulukuun toisella viikolla 2015!

TILAA KIRJA EDULLISESTI

kiitos-hyvää-kirja-edullisesti

Jos KIITOS HYVÄÄ - herkkuja ilman sokeria ja gluteenia -kirja ei löydy vielä omasta keittiöstäsi tai kirjahyllystäsi tai haluat antaa sen lahjaksi hyvää tekeviä herkkuja arvostavalle ystävälle, voi tilata kirjan nyt edullisesti TÄÄLTÄ! Toimitus on ilmainen ja saat kirjan kotiisi 1 - 2 arkipäivässä. 

Pst. Ohje kuvan taustalla keimaileviin gluteenittomiin ja sokerittomiin lakupaloihin löytyy myös kirjasta! Nammm, mitä herkkuhittiainesta...

Tervetuloa herkuttelemaan!

Tervetuloa KIITOS HYVÄÄ - herkkuja ilman sokeria ja gluteenia -kirjan herkulliseen maailmaan!

Uudelta sivustolta löydät tietoa kirjasta, sen teemoista, resepteistä, raaka-aineista ja kuvia kirjan herkuista. Voit poimia mukaasi myös pari maistiaisreseptiä ja katsoa lehdistä ja blogeista poimittuja KIITOS HYVÄÄ -kirjasta tehtyjä juttuja ja arvosteluita

Täältä Uutiset-osiosta löydät kirjaan liittyviä päivityksiä, tapahtumia & muita uutisia.

Mikäli haluat kysyä kirjasta, suunnitella yhteistyötä KIITOS HYVÄÄ -teemojen tiimoilta, tehdä haastattelun tai saada kirjan jällenmyyntiin, ota ihmeessä yhteyttä!

Katso myös juuri ilmestynyt KIITOS HYVÄÄ -kirjan mainos!