Kiitos hyvää Pikaruokaa - Pian kaupoissa!

Kiitos hyvää -saaga saa jatkoa! Huippusuosittu Kiitos hyvää - herkkuja ilman sokeria ja gluteenia -kirja saa sisaren pian ilmestyvästä Kiitos hyvää Pikaruokaa -kirjasta.

Uuden kirjan vauhdikkaaseen arkeen sopivat pikaruoat valmistuvat Virpi Mikkosen tapaan ilman gluteenia ja valkoista sokeria. Kaikki ohjeet sopivat kasvisruokavalioon ja useat niistä myös vegaaneille. 

Aloita aamusi helpoilla pannareilla, haukkaa lounaaksi hyvishampparia ja nauti illalla vaikkapa viljatonta avokadopastaa tai bataattipizaa. Kiitos hyvää Pikaruokaa -kirjassa on paljon alle vartissa valmistuvia ruokia ja vain muutaman raaka-aineen reseptejä. Lasten suosikkien tekemiseen myös lapset itse osallistuvat mielellään. Kirjan yli 80 ohjeen joukossa on nopeiden ruokien ja välipalojen lisäksi mukana useita helposti syntyviä makeita herkkuja. Kolmen raaka-aineen suklaakakkua ei malta olla kokeilematta!

Kirja kaupoissa joulukuun toisella viikolla 2015!